Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Wrap met Mexicaanse salade
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
eetlepel(s)
boerenyoghurt
▢
2
eetlepel(s)
mayohalf
▢
1
teentje
knoflook
geperst
▢
peper
▢
zout
▢
3
eetlepel(s)
koriander
geknipt
▢
100
gram
krulsla melange
▢
1
blik
kidneybonen
afgespoeld en uitgelekt
▢
1
rode ui
in dunne ringen
▢
150
gram
chorizo
in reepjes
▢
1
avocado
in kleine blokjes
▢
1
paprika
in piepkleine stukjes
▢
8
wrap tortilla's
Instructies
Klop een dressing van de yoghurt, de mayohalf, de uitgeperste knoflook, peper en zout naar smaak en de koriander.
Meng de sla met de kidneybonen, de ui, de chorizo, de avocado, de paprika en de dressing.
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel een gedeelte van de salade erover.
Rol de tortilla’s op en snijd ze schuin middendoor.
Geef de rest van de salade er apart bij.
Wijnadvies: Campo Lavilla rosè
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Vlees
/
Wraps
Land van herkomst
Mexico