Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Consommé à la Niçoise
heldere bouillon uit Nice
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
l
geklaarde runderbouillon
▢
kervel
▢
80
g
aardappels
▢
2
tomaten
▢
80
g
spercieboontjes
Instructies
Ontvel de tomaten.
Haal ze leeg en snij het vlees in reepjes zodat rechthoeken ontstaan van 1 cm lang.
Maak de boontjes schoon en snij in stukjes van 1 cm.
Kook ze in ruim water met een beetje zout gaar.
Schil de aardappels en snij ze in blokjes van 1 cm.
Kook ze in 5 minuten net gaar.
Pluk de kervelblaadjes van de stelen.
Leg wat garnituur in de voorverwarmde soepkoppen en schenk er de hete bouillon over.
Serveer er vers stokbrood bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bouillon
/
Rundvlees
/
Soep
/
Vlees
Land van herkomst
Frankrijk