Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelmaantjes
Aardappelmaantjes zijn heerlijk in diverse gerechten. De structuur is stevig met een zoute smaak. De bereiding is niet moeilijk.
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
aardappels
▢
20
g
boter
▢
1
eetlepel(s)
olijfolie
▢
zout
Instructies
Snijd de geschilde aardappels in 6 gelijke stukken.
Snijd hiervan halve maantjes.
Kook de aardappels half gaar in kokend water met zout en giet ze af.
Smelt de boter en de olijfolie in een koekenpan en bak de aardappelmaantjes knapperig bruin.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Land van herkomst
Nederland