Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Afrikaanse braai
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Hapjespan
Ingrediënten
▢
400
gram
kipfilet
▢
1
bakje taugé
▢
4
eetlepel(s)
olie
▢
ketjap manis
naar smaak
▢
sambal oelek
naar smaak
▢
2
uien
▢
2
paprika
▢
300
gram
snelkookrijst
▢
1
bakje champignons
▢
1
winterwortel
▢
gembersiroop
naar smaak
▢
1
kleine
witte kool
Instructies
Bereid de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
Snijd het vlees en de groente in reepjes.
Doe de olie in de hapjespan
Voeg de reepjes vlees toe en braad deze even aan.
Voeg daarna de fijngesneden reepjes kool, champignons, ui, wortel en paprika toe.
Bak het geheel goed door, schep steeds om en voeg de gekookte rijst toe.
Voeg nu de taugé toe, dan blijft de taugé nog knapperig.
Voeg naar smaak de ketjap, gembersiroop (of poeder) en de sambal toe.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Gevogelte
/
Kip
Land van herkomst
Afrika