Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Roergebakken kipfilet met peultjes en perzik
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gram
kipfilet
▢
1
eetlepel
cajunkruiden
▢
2
eetlepels
hot tomatenketchup
▢
3
bosuitjes
▢
100
gram
peultjes
▢
2
perziken
▢
2
eetlepels
olie
▢
1
dl
sinaasappel-perzikdrank
▢
zout
peper
Instructies
Snijd de kipfilet in dunne plakjes.
Roer de cajunkruiden door de ketchup en schep de plakjes kip erdoor.
Marineer de kip minstens 1/2 uur in de koelkast.
Snijd de uitjes in stukjes van ± 3 cm.
Haal de peultjes af.
Schil de perziken en snijd ze in schijfjes.
Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de plakjes kip al omscheppend bruin.
Bak de ui en de peultjes ± 2 minuten mee.
Voeg de perzik en de sinaasappel-perzikdrank toe en laat alles nog ± 3 minuten sudderen.
Breng op smaak met zout en peper.
Lekker met bulghur of rijst en spitskool in kokossaus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Gevogelte
/
Kip