Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kipcurry met roergebakken spinazie
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
eetlepels
plantaardige olie
▢
250
gram
kipfilet in plakken
▢
2
grote
aardappelblokjes
▢
1
fijngesneden grote ui
▢
1
zakje
Chicken Curry Masala mix
Asian Home Gourmet, inh. 50 gr
▢
50
gram
blanke amandelen
▢
5
dl
yoghurt
▢
1
eetlepel
maïzena
▢
1
fijngesneden teentje knoflook
▢
300
gram
spinazie
Instructies
Verhit 3 eetlepels olie in een wok en roerbak de kip, de aardappel en de ui hierin ± 4 minuten.
Voeg de Chicken Curry Masala mix en de amandelen toe en bak die op matig vuur ± 5 minuten mee.
Roer de yoghurt met de maïzena glad en schenk dit bij de kip.
Laat het gerecht nog ± 30 minuten sudderen tot de kip gaar is.
Bak intussen de knoflook in 1 eetlepel olie in ± 3 minuten lichtbruin.
Voeg de spinazie toe, laat die op hoog vuur al omscheppend slinken en verdeel de spinazie over de kipcurry.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Gevogelte
/
Kip