Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Italiaanse kipschotel
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
gram
tagliatelle
▢
zout
▢
½
eetlepel
olie
▢
200
gram
kipfilet
in reepjes
▢
1
kleine
ui
fijngesneden
▢
1
kleine
rode paprika
in reepjes
▢
½
courgette
in blokjes
▢
11/2
dl
Sugo Casa
tomatenbasissaus Grand`Italia, inh. 665 ml
▢
¼
komkommer
in plakjes
▢
½
mozzarella
in plakjes
▢
1
theelepel
oregano
gedroogde
Instructies
Kook de tagliatelle in ruim kokend water met zout volgens de
gebruiksaanwijzing beetgaar en laat ze uitlekken.
Verhit de olie en bak de kip in ± 5 minuten rondom bruin.
Bak de ui, paprika en courgette al omscheppend ± 5 minuten mee.
Voeg de Sugo Casa toe en laat het gerecht ± 10 minuten zachtjes stoven.
Vermeng de komkommer met de mozzarella en de oregano.
Serveer de kip met de tagliatelle en de komkommersalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip
Land van herkomst
Italië