Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Couscous met feta
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
blik
kikkererwten à 400 g
▢
1
pak
Lassie couscous Marokkaans gekruid à 275 g
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie traditioneel
▢
1
zak
uisnippers à 175 g
▢
3
paprika’s
rood, geel, groen in repen
▢
200
g
feta
verkruimeld
▢
3
eetlepel(s)
verse koriander
grof gesneden
Instructies
Spoel de kikkererwten in een zeef af onder stromend water en laat ze uitlekken.
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie en bak de ui met de paprikarepen al omscheppend in ± 10 minuten gaar.
Schep ze met de kikkererwten door de afgegoten couscous.
Strooi de kaas en de koriander erover en serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Lekker met roergebakken plakjes courgette met fijngesneden muntblaadjes.
Wijnadvies:
rosé wijn, Sacred Hill, Australië
--------------------------------------------------------------------------------------------------