Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Curry roerbak met tilapia
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
350
g
pandanrijst
▢
zout
▢
4
eetlepel(s)
Oosterse roerbakolie
▢
500
g
tilapiafilet
in stukjes
▢
2
zakken Thaise roerbakgroenten
▢
1
kuipje Conimex kruidenpasta
▢
rode curry
Instructies
Kook de rijst in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Verhit 2 el van de olie in een wok met antiaanbaklaag en roerbak de vis op een hoog vuur bruin en gaar.
Neem de vis met een schuimspaan uit de pan.
Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de groenten ± 3 minuten op een hoog vuur.
Voeg de currypasta en 2 dl heet water toe en roerbak alles totdat de groenten beetgaar zijn.
Schep de vis erdoor en serveer met de rijst.
Notities / Tips / Wijnadvies
Variatietip:
Vervang 1 zak roerbakgroenten door 1 in plakjes gesneden komkommer en het water door 2 dl romige kokosmelk.
Wijnadvies:
witte wijn, Tanguero, Chardonnay, Argentinië
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Roerbakken / Wokken
/
Vis