Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Duitse biefstuk met gegrilde tomaat
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
6
eetlepel(s)
Bakken & Braden vloeibaar
▢
1
duopak voorgekookte aardappelschijfjes à 700 g
▢
1
takjes verse basilicum
▢
6-8
tomaten
gehalveerd
▢
4
Duitse biefstukken
Instructies
Verhit 4 eetlepels van het bakvet verdeeld over 2 koekenpannen met antiaanbaklaag en bak de aardappelschijfjes aan beide kanten bruin.
Pluk de blaadjes basilicum van de steeltjes en snijd ze ragfijn.
Halveer de tomaten, leg ze in een ovenvaste schaal, bestrijk met een beetje vloeibaar bakvet en bestrooi met peper en zout naar smaak.
Grill ze onder de hete grill in ± 7 minuten bruin.
Verhit de rest van het bakvet in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak het vlees aan beide kanten rosé.
Bestrooi de tomaten met de basilicum en serveer met het vlees en de aardappelen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Buzet, Frankrijk
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rundvlees