Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Feestelijke zalm-soep met Hollandse garnaaltjes
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
blikken Terrine Culinair Noorse zalmsoep à 400 ml
Menzi
▢
100
g
gepelde Hollandse garnalen
▢
½
deciliter
slagroom
dik lobbig geklopt
▢
1½
eetlepel
fijngehakte verse dille
schaaltje à 15 g
Instructies
Verwarm de soep al roerende op een laag vuur tot tegen het kookpunt.
Houd 2 eetlepels garnalen apart en schep de rest met 1 eetlepel van de dille door de soep.
Schep de soep in borden of kommen en verdeel de slagroom erover.
Garneer met de achtergehouden garnalen en de dille.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een sneetje Brasseriebrood kaas/ui.
Wijnadvies:
Macon-Villages, wit, Frankrijk
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
/
Vis
/
Zalm