Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sole à la Homardine
(zeetong Homardine)
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kreeft op z'n Amerikaans
▢
8
tongfilets
▢
5
deciliter
visfumet
▢
zout
▢
peper
▢
4
sneden witbrood
▢
2
deciliter
Hollandse saus
▢
250
g
champignons
Instructies
Bereid de kreeft op zijn Amerikaans volgens het genoemde recept.
Maak de Hollandse saus volgens het genoemde recept.
Meng de Hollandse saus met de saus van de kreeft.
Pocheer de tongfilets 8 minuten in de visbouillon.
Beboter een ovenvaste schaal die als dienschaal kan dienen.
Maak de champignons schoon, snij ze in plakjes.
Leg deze in de schaal.
Leg er de visfilets op.
Snij de kreeftestaart in dunne plakken en leg deze op de vis.
Zet de oven op 180ºC.
Schenk de saus over de vis.
Zet de schaal in de oven om goed warm te worden.
Bak ondertussen in wat boter de sneden brood bruin.
Snij er mooie croûtons uit.
Leg deze op de schaal en serveer.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis