Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Pasta met gegrilde paprika, prei en zalm
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
uien
gesnipperd
▢
2
teentjes
knoflook
gesnipperd
▢
1
eetlepel
olijfolie traditioneel
▢
500
g
prei
panklare
▢
1
pot
gegrilde paprika à 280 g
Bertolli
▢
350
g
pasta
bijv. penne
▢
zout
▢
1
pakje
Room Culinair
▢
½
deciliter
droge witte wijn
▢
200
g
zalmsnippers
Instructies
Fruit de ui met de knoflook 5 minuten op een halfhoog vuur in de hete olie.
Voeg de prei toe en 2 eetlepels van de olie uit de pot met de gegrilde paprika en laat alles op een laag vuur 10 minuten zachtjes bakken.
Kook intussen de pasta in ruim water met zout beetgaar.
Laat de paprika’s uitlekken.
Roer de room en de wijn door het preimengsel en breng het aan de kook.
Laat de saus iets inkoken.
Schep de paprika’s en de zalm erdoor en verdeel het mengsel over de afgegoten pasta.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Canaletto, Pinot Grigio, wit, Italië
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Zalm