Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 1 liter karnemelk
- Vers geperst limoensap van 2 limoenen
- 10 verse muntblaadjes
- Optioneel:
- 1-2 eetlepels honing voor een zoetere smaak
Instructies
- Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot een glad mengsel.
- Bewaar het drankje vervolgens in de koelkast om het goed koud te houden.
- Serveer het drankje ijskoud.
Notities / Tips / Wijnadvies
- Voor een zoetere smaak kunt u 1-2 eetlepels honing toevoegen, vooral als u van zoet houdt.
- Dit verfrissende drankje gaat goed samen met lichte zomerse gerechten en is perfect als verkoelend tussendoortje op een warme dag.
- Als u het serveert bij een maaltijd, kan het de smaken verfrissen en het gehemelte reinigen. Als wijnadvies zou een droge witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een Pinot Grigio goed passen.