Breek de chocolade in stukjes en laat ze au bain marie smelten.
Laat afkoelen tot lauwwarm.
Haal het ijs uit de vriezer en laat zachter worden.
Vet de vormpjes in en zet ze op een stuk bakpapier.
Schenk in ieder vormpje een beetje chococlade.
Laat ze stollen en haal de chocoladesterren uit de vormpjes.
Vet de vormpjes opnieuw in.
Doe de koekjes in een keukenmachine en maal ze fijn.
Smelt de boter in een pan op een laag vuur en schenk de gesmolten boter erbij.
Laat de machine nog even malen.
Leg de vormpjes op een met bakpapaier bekleede platte schaal.
Vul de vormpjes tot een ½ cm onder de rand met ijs en strijk de bovenkanten glad.
Verdeel het koekjesdeeg erover en druk iets aan met de bolle kant van een lepel.
Dek ze af met folie en laat ze ca. 4 uur in de vriezer staan.
Haal de vormpjes met ijs uit de vriezer en snij ze na ca. 5 minuten los.
Serveer met de chocoladesterren erop.