Hollandse kaassalade

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 gram jong belegen Goudse kaas
  • 1 groen paprika
  • 3 augurkjes
  • l zachtzure appel
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels zare room
  • I eetlepel citroensap
  • I theelepel mosterd

Instructies

  • Snijd de kaas in kleine blokjes.
  • Maak de paprika schoon, verwijder de zaadlijst en snijd in kleine stukjes.
  • Schil de appel, snijd hem in partjes, verwijder het klokhuis en snijd de partjes in kleine blokjes.
  • Vermeng de mayonaise met de zure room, het citroensap en de mosterd.
  • Doe de kaas, de paprika, de augurk en de appel in een schaal en
  • roer er de saus door.
  • Laat de salade 30 minuten op een koele plaats staan en serveer hem daarna met toast of stokbrood en boter.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kaas / Salade