Snijd de kalkoen in reepjes en snipper de ui fijn.
Snijd de prei in ringen en de paprika in repen.
Verhit de boter in een pan en bak de kalkoen hierin aan alle kanten bruin.
Voeg de uien en de prei toe en laat 5 minuten sudderen.
Doe vervolgens de paprika erbij, giet de verwarmde wijn erbij en voeg het
bouquet garni of het kruidenbuiltje toe.
Stoof het gerecht 15 minuten met het deksel op de pan.
Verwijder het kruidenbuiltje.
Bind het stoofvocht met de allesbinder en breng op smaak met zout en peper.
Doe 200 gr rijst in 5 dl kokend water (niet wassen) en voeg eventueel een snufje zout en (voor meer smaak) een klontje boter toe.
Doe het deksel op de pan, temper de hittebron en kook de rijst in 20 minuten gaar tot het water volledig is opgenomen.
Draai de hittebron uit.
De zilvervliesrijst is nu mooi droog en heerlijk vol van smaak.
Schil de kiwi's, snijd ze in blokjes en schep die voor het opdienen door de rijst.