Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Pel het teentje knoflook en snipper deze fijn.
- Maak de champignons schoon en snijd deze in blokjes.
- Snijd de peterselie fijn.
- Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak de champignons.
- Breng op smaak met wat zout en peper.
- Als de champignons bijna gaar zijn voeg dan de knoflook, de peterselie en de roomkaas toe. Roer het geheel goed door elkaar.
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snijd de kipfilet verticaal in, maar snijd hem niet door.
- Snijd vanuit deze opening de kipfilet links en rechts horizontaal in zodat er een envelopje ontstaat.
- Vul de kipfilets met het champignonmengsel.
- Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie.
- Leg de gevulde kipfilets in de ovenschaal en bak de filets in ongeveer 25 minuten gaar.