Vegetarische balletjes in zoetzure saus
Ingrediënten
- 300 g mie
- 1 ui in halve ringen
- 5 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 2 schaaltjes AH Tivali Balletjes à 210 g
- 150 g wortelreepjes
- 1 pot Chines zoetzure roerbaksaus 550 g, AH
- 1 komkommer in plakjes
- 4 eetlepel(s) sladressing knoflook
Instructies
- Kok de mie volgens de gebruiksaanwijzing.
- Verhit de olie in een wok.
- Bak de balletjes 3 minuten.
- Schepd e uiringen en worteltjes erdoor en bak 3 minuten mee.
- Voegd e roerbaksaus toe en verwarm geheel door en door.
- Meng de komkommer met de dressing.
- Serveer de mie met de saus en salade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies: Etchart Cafayate Torrontés