Kippenlevers met omelet

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 25 gram boter
  • 100 gram kip
  • 3 ei
  • 1 eetlepel water
  • zout peper
  • 25 gram boter

Instructies

  • Snijd de levers in stukjes en bak die aan alle kanten bruin.
  • Bestrooi met zout en peper.
  • Klop met een staafmixer de eieren met het water, peper en zout los.
  • Verhit de boter in een voorverwarmde pan, zet het vuur hoog en giet het eiermengsel erin.
  • Breng de eimassa zodra deze is gestold met een vork naar het midden.
  • Laat het vloeibare steeds naar het midden vloeien.
  • Bak de onderkant lichtbruin.
  • Schep de kippenlevers op ‚‚n kant en vouw de omelet dubbel.
  • Laat de omelet op een schaal glijden en versier met een tomaatje en peterselie.
  • Dien direct op.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ei / Gevogelte