Snijd de kipfilet in reepjes van 1 cm dik.
Doe de bloem, eieren en paneermeel in 3 afzonderlijke kommen.
Rol een kip strip in de bloem, en verwijder de overtollige.
Water neemt het ei en plaats deze vervolgens in paneermeel, volledig bedekken.
Herhaal met de resterende kip.
Verhit de olie tot 350F / 180 ° C en verwarm de oven voor op 350 ° C / 180 ° C.
Bak de kipreepjes empanadas totdat beide kanten bruin.
Leg ze op keukenpapier om overtollige olie te verwijderen.
Snijd de baguette in stukjes van ongeveer dezelfde lengte van kip strips gepaneerde.
Verwijder de kern van de stokbrood stukken met een mes.
Plaats twee plakjes mozzarella over elkaar,
zet een gepaneerde kip strip en vouw de strakke mozzarella rond de kip.
Leg de plakjes kip gewikkeld in een stuk stokbrood.
Snijd de stukjes stokbrood gevuld en leg ze dicht bij elkaar op een bakplaat ingevet met olie.
In een kleine kom, meng de ingrediënten voor knoflook boter.
Verdeel de knoflookboter ook de plakjes stokbrood, ervoor te zorgen dat een beetje is tussen de plakjes.
Wikkel de stokbrood aluminium en lichtgewicht papier in de oven gedurende 20-25 minuten, tot de kaas wordt gesmolten en boven begint te bruin.
Verwijder de folie en serveer met tomatensaus!