Avocado met Garnalenvulling

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 25 gepelde garnalen
  • 2 gepelde en fijngehakte hardgekookte eieren
  • 1 bleekselderij schoongemaakt en in kleine stukjes gesneden
  • 4 eetlepels mayonaise
  • Zout
  • Peper
  • 2 avocado's
  • 1 eetlepel citroensap

Instructies

  • Hak de gepelde garnalen grof.
  • Meng de gehakte garnalen met de fijngehakte hardgekookte eieren en de stukjes
  • bleekselderij.
  • Voeg mayonaise toe en breng op smaak met zout en peper.
  • Snijd de avocado's doormidden en verwijder de pit.
  • Besprenkel de avocado's met citroensap om verkleuring te voorkomen.
  • Vul de uitgeholde avocado's met het garnalenmengsel.
  • Serveer als hapje.

Notities / Tips / Wijnadvies

Tip: Garneer met extra peterselie of bieslook voor een kleurrijke presentatie.
Deze gevulde avocado's met garnalen zijn ideaal als lichte hapjes bij feestelijke gelegenheden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hapjes