Babi Ketjap met Exotische Ananas
Ingrediënten
- 300 gram rijst
- 1 paprika gewassen en in stukjes gesneden
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 350 gram nasi/bamivlees
- 227 gram blikje stukjes ananas op siroop
- 500 gram pot roerbaksaus babi ketjap
- 100 gram gebakken uitjes
Instructies
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
- Was de paprika's, maak ze schoon en snijd ze in stukjes.
- Verhit de olie in een wok.
- Bak het vlees rondom bruin in ongeveer 5 minuten.
- Voeg de paprika's toe en roerbak nog ca. 2 minuten.
- Laat ondertussen de ananas uitlekken.
- Voeg de roerbaksaus en ananas toe en laat het geheel goed meeverwarmen.
- Bestrooi het gerecht met gebakken uitjes en serveer het met rijst.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met atjar en kroepoek.