Beschuitbol gevuld met ei
Allerhande 2004
Ingrediënten
- 4 beschuitbollen broodafdeling, pak à 4 stuks
- 1 eetlepel olijfolie
- ½ bakje verse bieslookpesto à 100 g
- 6 kastanjechampignons in plakjes (of ½ bakje voorgesneden à 125 g)
- 4 eieren
- 50 g belegen kaas geraspte
- versgemalen zwarte peper
Instructies
- Oven voorverwarmen op 200 °C.
- Van bovenkant van beschuitbollen dun kapje afsnijden en broodjes uithollen tot op 1 cm van wand.
- Buitenkant dun bestrijken met olie, binnenkant bestrijken met pesto.
- Broodjes op bakplaat zetten.
- Plakjes champignon voorzichtig omscheppen met rest van pesto.
- Boven elk broodje ei breken.
- Champignons over broodjes verdelen.
- Kaas erover strooien en peper erboven malen.
- Broodjes in oven in 20-25 minuten knapperig bakken.