Beschuitbol gevuld met ei

Allerhande 2004
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 beschuitbollen broodafdeling, pak à 4 stuks
  • 1 eetlepel olijfolie
  • ½ bakje verse bieslookpesto à 100 g
  • 6 kastanjechampignons in plakjes (of ½ bakje voorgesneden à 125 g)
  • 4 eieren
  • 50 g belegen kaas geraspte
  • versgemalen zwarte peper

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 200 °C.
  • Van bovenkant van beschuitbollen dun kapje afsnijden en broodjes uithollen tot op 1 cm van wand.
  • Buitenkant dun bestrijken met olie, binnenkant bestrijken met pesto.
  • Broodjes op bakplaat zetten.
  • Plakjes champignon voorzichtig omscheppen met rest van pesto.
  • Boven elk broodje ei breken.
  • Champignons over broodjes verdelen.
  • Kaas erover strooien en peper erboven malen.
  • Broodjes in oven in 20-25 minuten knapperig bakken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brunch / Ei / Lunch