Biefstuk met pepersaus uit Allerhande
Allerhande 2004
Ingrediënten
- 2 kogelbiefstukken
- 3 eetlepels rode wijn of 2 eetlepels cognac (slijter)
- 1 pakje pepersaus voor vlees en pastà à 3 cups
- 1 gourmetgroentepakket (of 75 g champignons in plakjes ½ rode paprikà in stukjes en 1
- 1 gesnipperde rode ui
Instructies
- Biefstuk in repen of blokjes snijden en met groenten uit pakket op schaal leggen.
- Saus uit cups overdoen in kom en wijn of cognac erdoor roeren.
- Sauskom naast biefstuk op bord zetten.
- Kwart van biefstuk op hete grillplaat rondom bruinbakken.
- Beetje saus in pannetje scheppen en biefstuk erin leggen.
- Pannetje op schoon stuk grillplaat zetten en biefstuk in saus verder rosé laten worden.
- Af en toe omscheppen.
- Tegelijkertijd op grillplaat kwart van groentemix (ui, paprikà en champignons) gaarbakken, regelmatig omscheppen met 2 houten spatels.
- Groenten op bord scheppen en biefstuk met saus erover schenken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker op brood of met Franse frites.
U bent nog sneller klaar met de voorbereidingen door biefstukblokjes met bijbehorende
pepersaus te gebruiken (schaal 500 g).
pepersaus te gebruiken (schaal 500 g).