Biefstuk met pepersaus uit Allerhande

Allerhande 2004
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 kogelbiefstukken
  • 3 eetlepels rode wijn of 2 eetlepels cognac (slijter)
  • 1 pakje pepersaus voor vlees en pastà à 3 cups
  • 1 gourmetgroentepakket (of 75 g champignons in plakjes ½ rode paprikà in stukjes en 1
  • 1 gesnipperde rode ui

Instructies

  • Biefstuk in repen of blokjes snijden en met groenten uit pakket op schaal leggen.
  • Saus uit cups overdoen in kom en wijn of cognac erdoor roeren.
  • Sauskom naast biefstuk op bord zetten.
  • Kwart van biefstuk op hete grillplaat rondom bruinbakken.
  • Beetje saus in pannetje scheppen en biefstuk erin leggen.
  • Pannetje op schoon stuk grillplaat zetten en biefstuk in saus verder rosé laten worden.
  • Af en toe omscheppen.
  • Tegelijkertijd op grillplaat kwart van groentemix (ui, paprikà en champignons) gaarbakken, regelmatig omscheppen met 2 houten spatels.
  • Groenten op bord scheppen en biefstuk met saus erover schenken.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker op brood of met Franse frites.
U bent nog sneller klaar met de voorbereidingen door biefstukblokjes met bijbehorende
pepersaus te gebruiken (schaal 500 g).
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Rundvlees
Extra aanwijzing Snel te maken