Bierworstjes

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 saucijzenworstjes
  • 1 bakje champignons
  • 1 bakje cherrytomaatjes
  • 1 flesje dubbelbier
  • 1 takje rozemarijn
  • 1 teentje knoflook
  • ½ dl room
  • Olijfolie

Instructies

  • Bak de worstjes aan in een beetje olijfolie.
  • Voeg, wanneer de worstjes bruin zijn, de hele champignons, cherrytomaatjes, rozemarijn en
  • het fijngehakte teentje knoflook toe.
  • Breng alles op smaak met zout en peper.
  • Laat het geheel even doorbakken en blus af met het bier.
  • Laat het vocht op middelhoog vuur inkoken tot er een mooie dikke saus ontstaat.
  • Voeg vlak voor het serveren de room toe en roer alles nog even goed door.
  • Leg een saucijsje in het midden van een bord en schep er royaal saus over.
  • Geniet van deze heerlijke bierworstjes als smaakvolle hapjes!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hapjes