Curry met zoete aardappel

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 Kleine stronk broccoli klein maken
  • 2 zoete aardappelen in blokjes
  • 2 uien fijn gesneden
  • 250 gram champignons gesneden
  • 1 winterpeen klein gesneden
  • 2 tenen geperste knoflook
  • 3 el curry madras
  • Peper naar smaak
  • zout naar smaak
  • 4 Kipdijfilet in stukjes gesneden
  • 200 gram basmati rijst gekookt
  • 400 gram kokosmelk

Instructies

  • Bak de kipfilet in olie en doe er dan de groente en ui bij.
  • Lekker laten sudderen voor 10 min.
  • Doe er nu de kokosmelk, knoflook en de curry madras bij.
  • 15 minuten laten sudderen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren met gekookte rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Curry's / Kip