Dadar isi bandung

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 losgeklopte eieren
  • 250 g half-om-half gehakt
  • 1 ui fijngesneden
  • 1 teentje knoflook fijngesneden
  • 2 theelepels djahe
  • ½ theelepel trassi
  • ½ theelepel djinten
  • 15 cm prei fijngesneden
  • 1 eetlepel gesneden selderij
  • 1 theelepel sesamolie
  • ¼ theelepel zout
  • ¼ theelepel versgemalen zwarte peper

Instructies

  • Roer peper, zout, en sesamolie door de losgeklopte eieren en bak hiervan niet te grote omeletten.
  • Leg ze op een schaal en houd ze warm.
  • Fruit de ui, knoflook, prei, en selderij in wat olie.
  • Voeg het gehakt en de kruiden toe en bak het geheel al roerend op een laag vuurtje bruin en gaar.
  • Leg dit mengsel midden op de omeletten, vouw ze dicht, en serveer
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brunch / Lunch / Vlees
Land van herkomst Indonesië