Gado gado van V-Day

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 verpakking Vivera Vega Balletjes 10 x 25g of Vivera Vega Balletjes in Satésaus 330g
  • 1 zakje satésaus of bakje
  • ½ komkommer
  • 200 g sperzieboontjes
  • 200 g witte kool gesneden
  • 100 g taugé
  • 200 g zilvervliesrijst
  • 2 scharreleieren
  • 1 eetlepel(s) uitjes gebakken
  • cassavekroepoek

Instructies

  • Snijd de komkommer in blokjes.
  • Kook de sperzieboontjes, witte kool en taugé kort en laat deze vervolgens afkoelen.
  • Kook de scharreleieren in ongeveer 10 minuten hard, pel ze en snijd ze in vieren.
  • Kook ondertussen de rijst en bereid de Vivera Vega Balletjes en de satésaus volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Verdeel de rijst en de balletjes over de twee borden.
  • Giet de satésaus over de balletjes.
  • Serveer dit gerecht met de gebakken uitjes, (cassave)kroepoek en stukjes ei.

Notities / Tips / Wijnadvies

u kunt ook de Vivera Vega Balletjes in Satésaus 330 g voor dit gerecht gebruiken. Hierbij is de satésaus al bijgevoegd en hoeft u geen aparte satésaus te bereiden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten
Land van herkomst Oosters
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch