Gado gado van V-Day
Ingrediënten
- 1 verpakking Vivera Vega Balletjes 10 x 25g of Vivera Vega Balletjes in Satésaus 330g
- 1 zakje satésaus of bakje
- ½ komkommer
- 200 g sperzieboontjes
- 200 g witte kool gesneden
- 100 g taugé
- 200 g zilvervliesrijst
- 2 scharreleieren
- 1 eetlepel(s) uitjes gebakken
- cassavekroepoek
Instructies
- Snijd de komkommer in blokjes.
- Kook de sperzieboontjes, witte kool en taugé kort en laat deze vervolgens afkoelen.
- Kook de scharreleieren in ongeveer 10 minuten hard, pel ze en snijd ze in vieren.
- Kook ondertussen de rijst en bereid de Vivera Vega Balletjes en de satésaus volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Verdeel de rijst en de balletjes over de twee borden.
- Giet de satésaus over de balletjes.
- Serveer dit gerecht met de gebakken uitjes, (cassave)kroepoek en stukjes ei.
Notities / Tips / Wijnadvies
u kunt ook de Vivera Vega Balletjes in Satésaus 330 g voor dit gerecht gebruiken. Hierbij is de satésaus al bijgevoegd en hoeft u geen aparte satésaus te bereiden.