Goulash van Cucina Christina

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 700 gram runderlap in blokjes
  • 3 paprika 3 kleuren in blokjes
  • 8 tomaten in blokjes
  • 3 tenen knoflook geperst
  • 3 uien gesneden
  • 1 tl gemalen foelie
  • 10 jeneverbessen
  • 2 el Hongaarse paprikapoeder is wat zoeter
  • zout naar smaak.
  • peper naar smaak.
  • 2 tl karwijzaad ook wel kummel genoemd
  • 240 gram rijst

Instructies

  • Doe de uien, knoflook en vlees in de pan en goed aanbraden.
  • nu de paprika en tomaten erbij.
  • goed warm maken en dan 6 uur laten sudderen op een plaatje.
  • vlak voor het eten de rijst koken.

Notities / Tips / Wijnadvies

opdienen met een frisse tomatensalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Rundvlees
Land van herkomst Hongarije