IJskrullen met aardbeien portcoulis

Allerhande 2003
Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ½ doos roomijs stracciatella
  • 250 g aardbeien
  • 1 eetlepel poedersuiker
  • 2 eetlepels rode port
  • slagroom

Instructies

  • IJs uit vriezer nemen om iets zachter te laten worden.
  • Aardbeien wassen en kroontjes verwijderen.
  • Voor garnering 4 aardbeien achterhouden, rest samen met poedersuiker en port in keukenmachine pureren.
  • Aardbeiensaus in mooie cirkels op twee borden scheppen.
  • Aardbeien in plakjes of partjes snijden.
  • Met ijsschep dikke krullen van ijs vormen. IJskrullen over twee bordjes verdelen.
  • IJs garneren met aardbeienplakjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Nagerecht
Extra aanwijzing Snel te maken
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch