Tortelloni met basilicumolie

Allerhande 2002
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 cherrytomaatjes
  • 15 g basilicum verse
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 tortelloni con formaggio e nocci

Instructies

  • In pan met kokend water tomaatjes even onderdompelen.
  • Velletje lostrekken tot kruintje en los eraan laten hangen.
  • Basilicumblaadjes van steeltjes halen. In pan met kokend water basilicumblaadjes 20 seconden zachtjes koken.
  • Boven kopje basilicumblaadjes (4 achterhouden voor garnering) door zeef wrijven.
  • Olie aan puree toevoegen en goed door elkaar roeren.
  • In pan met water tortelloni in ca. 4 minuten beetgaar koken en afgieten.
  • Tortelloni, tomaatje en blaadje basilicum aan prikker rijgen.
  • Olie erover sprenkelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Borrelhapjes / Pasta
Land van herkomst Italië
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch