Tortelloni met noten en geroosterde venkel
Ingrediënten
- 1 grote venkelknol
- 1 pak tortelloni con formaggio e nocci pasta 250 g
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 bakje salsa ai 4 formaggi saus 200 g
Instructies
- Grill voorverwarmen op hoogste stand.
- In pan ruim water aan de kook brengen.
- Venkel schoonmaken en in dunne partjes snijden.
- Tortelloni aan water toevoegen en in ca. 8 minuten gaarkoken.
- Intussen venkelpartjes uitspreiden op bakplaat.
- Azijn en olie erover sprenkelen.
- Venkel ca. 10 cm onder hete grill schuiven en in ca. 6 minuten beetgaar roosteren.
- Tortelloni afgieten.
- Kaassaus erdoor roeren en ca. 2 minuten verwarmen.
- Tortelloni met saus in twee diepe borden scheppen.
- Venkel met olie erover verdelen.