Tortelloni met noten en geroosterde venkel

Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 grote venkelknol
  • 1 pak tortelloni con formaggio e nocci pasta 250 g
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 bakje salsa ai 4 formaggi saus 200 g

Instructies

  • Grill voorverwarmen op hoogste stand.
  • In pan ruim water aan de kook brengen.
  • Venkel schoonmaken en in dunne partjes snijden.
  • Tortelloni aan water toevoegen en in ca. 8 minuten gaarkoken.
  • Intussen venkelpartjes uitspreiden op bakplaat.
  • Azijn en olie erover sprenkelen.
  • Venkel ca. 10 cm onder hete grill schuiven en in ca. 6 minuten beetgaar roosteren.
  • Tortelloni afgieten.
  • Kaassaus erdoor roeren en ca. 2 minuten verwarmen.
  • Tortelloni met saus in twee diepe borden scheppen.
  • Venkel met olie erover verdelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Noten
Land van herkomst Italië
Extra aanwijzing Snel te maken
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch