Witte koolsalade

Allerhande 2002
Porties: 6 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 6 eetlepels yoghurtmayonaise
  • 2 eetlepels dragonazijn
  • ½ theelepel dragon gedroogde
  • 9 gr bieslook verse
  • ½ eetlepel karwijzaad
  • 300 g witte kool gesneden
  • 4 eetlepels rozijnen

Instructies

  • In schaal yoghurtmayonaise met azijn en dragon gladroeren.
  • Bieslook erboven in stukjes knippen.
  • Karwijzaad met bolle kant van lepel of in vijzel iets pletten en door dressing roeren.
  • Witte kool en rozijnen door dressing scheppen.
  • Salade op smaak brengen met zout en peper.
  • Minstens 1 uur afgedekt in koelkast zetten, zodat smaak zich kan ontwikkelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Salade
Land van herkomst Scandinavië
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch