Aardappelcurry met Piri-piri saus
Aantal porties: personen
Deel dit recept via E-mail Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ingrediënten:
- 350 gram aardappels (in blokjes gesneden)
- 1 ui (gesnipperd)
- 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 tl. piri piri saus
- ¼ tl. kaneel
- ½ tl. koriander
- olie
- zout
- 1 eetlepel citroensap
- 2 eetlepel peterselie (verse fijngehakt)
Bereidingswijze:
- Bak de ui aan in wat olie.
- Voeg de knoflook en specerijen toe en bak 2 minuten.
- Voeg de tomatenpuree toe en bak deze 2 minuten aan.
- Voeg de citroensap en peterselie toe.
- Voeg de aardappelen en piri piri saus toe, samen met 1 dl. water en breng aan de kook.
- Laat de aardappelen op laag vuur in 30 minuten gaar worden.
- Eet smakelijk!!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Deel dit recept via E-mail Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept