Aardappelkoek

Aardappelkoek

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 gram aardappels rauwe
  • 50 gram boter
  • 50 gram Parmezaan geraspte
  • 3 eieren
  • Peper
  • Zout
  • ½ deciliter melk

Instructies

  • Schil de aardappelen, was en pit ze, snijd ze in dobbelsteentjes en bak deze in de koekenpan met de boter en wat zout bruin en gaar.
  • Klop de eieren met wat zout en peper, voeg hierbij de geraspte kaas en de melk.
  • Giet het mengsel over de aardappelen in de koekenpan en laat de koek aan weerskanten lichtbruin worden.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer deze heerlijke aardappelkoek als een smakelijk bijgerecht.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten / Kaas
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch