Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 middelgrote uien
- 1 doos erwten/wortelen van 400 g of verse erwten en worteltjes
- aardappels naar believen
- 1 stuk braadworst per persoon
Instructies
- De uien schoonmaken en grof hakken.
- De braadworsten bakken.
- De erwten en wortelen laten uitlekken (uit blik) of schoonmaken (vers).
- De aardappelen schillen.
- Margarine bruin laten worden.
- De uien erin stoven.
- De aardappelen in grove stukken gesneden en kokend water toevoegen.
- Ongeveer 15 minuten laten koken en dan de erwten en wortelen toevoegen, alsook de gebakken braadworsten.
- Laten verder koken tot de aardappelen gaar zijn en de eventuele verse erwten en wortelen (bij erwten en wortelen uit blik is dat geen probleem).
- Peper en zout toevoegen naar believen.