Aardappelpotje à la pé

Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 middelgrote uien
  • 1 doos erwten/wortelen van 400 g of verse erwten en worteltjes
  • aardappels naar believen
  • 1 stuk braadworst per persoon

Instructies

  • De uien schoonmaken en grof hakken.
  • De braadworsten bakken.
  • De erwten en wortelen laten uitlekken (uit blik) of schoonmaken (vers).
  • De aardappelen schillen.
  • Margarine bruin laten worden.
  • De uien erin stoven.
  • De aardappelen in grove stukken gesneden en kokend water toevoegen.
  • Ongeveer 15 minuten laten koken en dan de erwten en wortelen toevoegen, alsook de gebakken braadworsten.
  • Laten verder koken tot de aardappelen gaar zijn en de eventuele verse erwten en wortelen (bij erwten en wortelen uit blik is dat geen probleem).
  • Peper en zout toevoegen naar believen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten / Varkensvlees / Vlees
Land van herkomst België