Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- slakom
Ingrediënten
- 1 krop sla
- 1 komkommer
- 300 gram haricots verts
- 2 tomaten
- 150 gram olijven
- 3 ei
- 1 bosje radijs
- 1 blikje tonijn
- 500 gram aardappels
Instructies
- Kook de aardappelen in de schil 20 minuten.
- Dompel ze in koud water en pel ze.
- Maak het kropje sla schoon en snijd de geschilde komkommer in plakjes.
- Blancheer de haricots verts 5 minuten in ruim water met zout.
- Snijd de aardappelen in plakken, de eieren in partjes en de tomaten in vieren.
- Halveer de radijsjes en ontpit de olijven.
- Maak de vinaigrette door alle ingrediënten daarvoor met een staafmixer door elkaar te kloppen.
- Doe alle ingrediënten in een slakom en giet de vinaigrette erover.