Aardappelschotel met spekreepjes en roerbakgroenten
We aten laat afgelopen week en ik wou een "snelle" maaltijd op tafel zetten waar wel alles in zat
Ingrediënten
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 200 gram spekreepjes
- 600 gram aardappelschijfjes
- 1 eetlepel(s) Italiaanse kruiden
- 400 gram zeer fijngesneden roerbakgroenten
- Zeezout naar smaak
- Verse versgemalen zwarte peper
Instructies
- Verhit de olijfolie in een wok
- Doe de spekreepjes erbij op hoog vuur
- Bak ze even lekker uit
- Doe de aardappelschijfjes erbij
- En de eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden
- Bak dit 10 minuten al omscheppend op half hoog vuur
- Doe dan de roerbakgroenten erbij
- Bak al omscheppend nog 5 minuten door
- Voeg vers gemalen zeezout en zwarte peper naar smaak toe
Notities / Tips / Wijnadvies
Echt een heel lekker gerecht wanneer je niet lang in de keuken wilt staan, maar waar toch alles in zit