Aardappelschotel met spekreepjes en roerbakgroenten

We aten laat afgelopen week en ik wou een "snelle" maaltijd op tafel zetten waar wel alles in zat
Porties: 4
Total time 1 uur 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 200 gram spekreepjes
  • 600 gram aardappelschijfjes
  • 1 eetlepel(s) Italiaanse kruiden
  • 400 gram zeer fijngesneden roerbakgroenten
  • Zeezout naar smaak
  • Verse versgemalen zwarte peper

Instructies

  • Verhit de olijfolie in een wok
  • Doe de spekreepjes erbij op hoog vuur
  • Bak ze even lekker uit
  • Doe de aardappelschijfjes erbij
  • En de eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden
  • Bak dit 10 minuten al omscheppend op half hoog vuur
  • Doe dan de roerbakgroenten erbij
  • Bak al omscheppend nog 5 minuten door
  • Voeg vers gemalen zeezout en zwarte peper naar smaak toe

Notities / Tips / Wijnadvies

Echt een heel lekker gerecht wanneer je niet lang in de keuken wilt staan, maar waar toch alles in zit
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Varkensvlees
Land van herkomst Nederland