Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 zakjes lente ui-crème soep à 63 g
- 3 eetlepel boter of margarine
- 1 zakje miniworteltjes 300 g
- 1 bakje gekruide aardappeltjes rozemarijn 425 g
- 200 g katenspek dikke plakken
- 3 bosuitjes
- 8 plakken roggebrood pakje à 500 g
- 40 g kruidenboter doosje à 100 g
Instructies
- Soep bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Intussen in koekenpan boter verhitten.
- Worteltjes ca. 3 minuten al omscheppend bakken.
- Aardappels toevoegen en ca. 5 minuten meebakken.
- Katenspek in reepjes snijden.
- Spek ca. 1 minuut meebakken.
- Aardappelmengsel aan soep toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes mee verwarmen.
- Bosuitjes schoonmaken, in ringetjes snijden en door soep roeren.
- Roggebrood met kruidenboter besmeren.
- 2 sneetjes op elkaar leggen en diagonaal doorsnijden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Soep serveren met roggebrood.