Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 grote vastkokende aardappelen van ca. 150 g, geschild
- 4 eetlepel(s) olijfolie
- 1 grote appels geschild
- 100 g brie in plakken
- 1 bosuitje
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 ˚C.
- Snijd de aardappelen in de lengte in dunne plakjes.
- Leg de bakpapieren cirkels op de bakplaat en leg op elke cirkel een bloem van aardappelplakjes die elkaar iets overlappen.
- Strooi er wat zout en peper over en bestrijk de aardappelbloemen met olijfolie.
- Snijd de appel in dunne schijfjes en leg deze als bloemblaadjes op de aardappeltaartjes.
- Leg de plakjes brie in het midden en strooi de bosui erover.
- Schuif de bakplaat in het midden van de oven en bak de aardappeltaartjes in 25 minuten goudbruin en gaar.
- Leg de aardappeltaartjes met bakpapier op warme bordjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker bij vlees of vis.