Agavestroop chocoladecake

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 185 g boter
  • 100 g pure chocola ongezoete
  • 185 g Agave Siroop
  • 2 theelepels koekkruiden
  • 4 eieren
  • 300 g volkoren bloem
  • 1 theelepel wijnsteen
  • bakpoeder
  • 2 dl solamelk

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 180 ºC
  • Boter en stroop tot een smeuïge massa mixen.
  • Eieren een voor een toevoegen en goed door elkaar roeren.
  • Bloem en bakpoeder zeven, melk erdoor roeren en toevoegen aan botermengsel.
  • Deeg in 2 porties verdelen.
  • Een portie met chocola de andere met koekkruiden.
  • Bakken in siliconen bakblik + 45 minuten.
  • Rooster af laten koelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Cake / Chocolade