Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 3 aardappels geschild en in kleine blokjes
- 2 tomaten in blokjes
- 1 ui gesnipperd
- 200 GRAM erwtjes
- 2 TEENTJES knoflook gesnipperd
- STUKJE gemberwortel heel fijn gesnipperd
- 2 rode pepers gesnipperd
- ½ THEELEPEL koenjit GEELWORTEL
- 1 witbrood in plakjes zonder korst
Instructies
- Fruit de ui, de pepers en de knoflook vijf minuten.
- Voeg de aardappels toe en bak nog 3 minuten.
- Doe de tomaten, erwten, geelwortel en gember erbij en 1 deciliter water en laat het geheel een kwartier stoven.
- Dip de boterhammen kort in water en druk voorzichtig het overtollige water eruit.
- Schep op elke boterham anderhalve eetlepel van het aardappelmengsel en rol de boterhammen stevig op. Leg ze een paar uur in de koelkast.
- Bak ze in hete olie tot ze aan alle kanten goudbruin zijn.