Amandel mokka rumcake

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 gram bloem
  • 50 gram witte basterdsuiker
  • 50 gram boter
  • 2 eieren
  • 1 dl melk
  • 1 zakje bakpoeder
  • ½ zakje gist
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 mespunt zout
  • ½ theelepel kaneel
  • 2 theelepels citroensap
  • 2 theelepels amandelessence
  • 2 theelepels mokka-essence
  • 1 ampul rum-essence
  • 1 volle eetlepel cranberrycompote

Instructies

  • Doe alles in de keukenmachine en klop stevig met de grote messen tot een wat taai, draden trekkend deeg is ontstaan.
  • Doe het over in een beboterde cakevorm en bak de cake 30-35 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Cake