Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 pt Conimes Roerbaksaus babi pangang
- 1 pt Conimex Atjar tjampoer
- 400 g wokgroenten
- 3 el wokolie
- 300 g zilvervliesrijst
- 500 g roerbakreepjes
Instructies
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit de wokolie in een hapjespan.
- Roerbak de reepjes gaar en goudbruin.
- Voeg de wokgroenten toe.
- Bak de wokgroenten 3 minuten mee.
- Voer de roerbaksaus toe.
- Voeg 100 g uitgelekte atjar tjampoer toe.
- Laat het geheel doorwarmen.
- Serveer de rijst met de saus op de borden.
- Serveer de rest van de atjar tjampoer er apart bij.
Voedingswaarden
Calories: 617 kcal | koolhydraten: 80 g | Protein: 39 g | Vet: 16 g