Babi pangang met rijst

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pt Conimes Roerbaksaus babi pangang
  • 1 pt Conimex Atjar tjampoer
  • 400 g wokgroenten
  • 3 el wokolie
  • 300 g zilvervliesrijst
  • 500 g roerbakreepjes

Instructies

  • Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit de wokolie in een hapjespan.
  • Roerbak de reepjes gaar en goudbruin.
  • Voeg de wokgroenten toe.
  • Bak de wokgroenten 3 minuten mee.
  • Voer de roerbaksaus toe.
  • Voeg 100 g uitgelekte atjar tjampoer toe.
  • Laat het geheel doorwarmen.
  • Serveer de rijst met de saus op de borden.
  • Serveer de rest van de atjar tjampoer er apart bij.

Voedingswaarden

Calories: 617 kcal | koolhydraten: 80 g | Protein: 39 g | Vet: 16 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Rijst / Vlees
Land van herkomst Indonesië