Babi pangang
Aantal porties:
Benodigdheden:
Ingrediënten:
- 500 gram hamlappen
- 2 blikjes tomatenpuree
- 10 el zoete chilisaus
- 2 el ketjap manis
- 2 el rietsuiker
- 2 stengels bosui
- ½ ui
- 2 tl sambal
- 1 tl knoflookpoeder (gehakte )
- 1 tl uienpoeder
- 1 th gemberpoeder
- 2 tl citroensap
- 50 ml groentebouillon
- 1 grote pot ajam tjampoer
- zout (naar smaak)
- peper (naar smaak)
Bereidingswijze:
- Vlees snijden in reepjes daarna alles in de pot doen behalve de ajam tjampoer.
- Goed omscheppen.
- Maizena toevoegen om saus dikker te maken laatste halve uurtje.
- Net voor het opscheppen de pot ajam tjampoer laten uitlekken en in de slowcooker doen.
Deel dit recept via E-mail Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Heeft u dit recept gemaakt en er een mooie foto van deel hem dan met ons.[email protected]