Verwarm de oven voor op 210°C (hetelucht 190°C).
Vet een bakplaat in.
Doe gehakte walnoten, suiker, kaneel en boter voor de vulling in een kleine kom en meng alles.
Neem 1 vel filodeeg en dek de rest af om uitdrogen te voorkomen.
Leg het velletje op het werkblad, bestrijk het met gesmolten boter en vouw het dubbel. Snij het in drie repen en schep een volle tl vulling op het uiteinde.
Rol het deeg op en vouw de randen naar binnen toe.
Leg het rolletje op de bakplaat en bestrijk het met gesmolten boter.
Herhaal dit met het rest van de deeg.
Bak de rolletjes in 15 minuten goudbruin.
Meng intussen de suiker voor de siroop met de honing en 1,3 dl water in een pannetje. Verwarm dit al roerend op laag vuur.
Zorg ervoor dat het mengsel niet gaat koken en roer tot de suiker is opgelost.
Breng het mengsel aan de kook, temper het vuur en laat het 5 minuten sudderen.
Neem de pan van het vuur en voeg het oranjebloesemwater toe.
Bestrijk de warme rolletjes op een rooster met de warme siroop en leg ze op een schaal