Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 kipfilet
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- gemberpoeder of 1 cm verse gember
- 1 handje koriander
- sojasaus zonder toegevoegde suiker
- rode peper
- snoeptomaatjes
- courgetti van een halve courgette (of kies voor 200 gram bloemkoolrijst)
- 300 gram broccoli in kleine roosjes
Instructies
- Snijd de kipfilet in kleine stukjes.
- Snipper de ui en pers de knoflook fijn.
- Hak de gember en chilipeper in kleine stukjes. Kook de broccoli beetgaar.
- Maak de courgetti. Bak de kip op hoog vuur en voeg na een minuut de ui, knoflook, chilipeper en gember toe.
- Bak de kip goudbruin.
- Voeg een scheutje sojasaus toe en ook de courgetti (of bloemkoolrijst), tomaatjes en broccoli.
- Mix alles door elkaar.
- Bak ondertussen een spiegeleitje.
- Leg de bami op een bord met het eitje bovenop.
- Top af met de koriander.